I fredags blev vi Inpulsare utsedda till bästa gym i Sverige!
"Tacksamheten och glädjen är svår att förmedla i ord!
Vi vill att alla i vår närhet ska förstå delaktigheten i detta! Vår proffsiga och dedikerade instruktör/coachkår samt personal❤️ Utan er skulle vi inte ha den höga nivån på gruppträningen och PT verksamheten, receptionen och event, barnpassningen , gymvärdar alla är bäst bäst bäst !!! Ni ser till att vi aldrig står stilla, full fart framåt! Vila njut andas skratta och så springer vi vidare.
Alla medlemmar som med sin träningsglädje och delaktighet i verksamheten formar Inpuls till det vi är idag och det vi ska bli i framtiden! Ni är outstanding.

De gäster vi har utifrån säger alla samma sak- vilka fantastiska medlemmar ni har, ödmjuka träningssugna och glada!! Och så är det, Tack alla ni som gör oss lyckliga och helt svettiga❤️

Runt omkring oss finns oxå ni som gör ert yttersta för att ge oss en så bra anläggning som möjligt med högsta kvalitet: Daniel Halldén och Techno , Pelle Sundström,Frank, Jenny på BMG , Nejdan på Companyline , Simon på HG , Åsa på Diös ,Ordföringen och många många fler som jobbar med oss dagligen !
Tack för att ni står ut med oss som vill ha allt gjort/ beställt på stört ...

VI ÄLSKAR INPULS OCH ALLA ER RUNTOMKRING OSS❤️❤️❤️ Kirsi Susanne Pernilla

Ps... tänk att få dela vardag och fest , bokslut och bränder med sina bästa vänner!! Man är lycklig" 

Guldhjärtat