Vi vet alla att kroppen stelnar till av flera timmar framför ett datorn och ryggen värker efter en lång dag med tunga lyft eller mindre ergonomiska ställningar på ditt jobb. Vi vet också att detta slitage påverkar vårt humör på arbetsplatsen, orken att leka med våra barn eller barnbarn på kvällar och helger samt möjligheten att utföra vardagssysslor utan krämpor. Ta därför chansen att förbättra förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö med bättre humör, ork och sammanhållning.

För att skapa hållbara beteenden där man uppmuntrar sina anställda att öka sin fysiska aktivitet behöver man se på sin friskvårdssatsning som en långsiktig investering. Forskning visar att ökad fysisk aktivitet påverkar både produktionen, minneskapaciteten, stresshanteringen samt att koncentrationsförmågan förbättras. Sätter ni dessutom upp gemensamma mål med er satsning som vi kan mäta kan det skapa bättre dynamik i gruppen när målen uppnås. 

Träningen hos oss på Inpuls skräddarsys givetvis utifrån ert behov, oavsett om det är att prova på BOXEN för första gången eller om det är att ha ett återkommande pass under en längre tid. Ni behöver varken vara i ”bra form” eller ha stora förkunskaper. Vi törs nog lova er att ni kommer att gå ifrån varje pass med en ny syn på vad ni är kapabla att klara av.

Kontakta mig för ett personligt möte om hur vi tillsammans kan skapa en trivsammare arbetsmiljö, bättre sammanhållning och mer ork för de anställda.

Vill ni boka en konferens, kick-off eller en teambuilding kan ni läsa mer här

Läkarjouren
” Vi har företagsträning på Inpuls för att träna i grupp, peppa varandra och testa på nya sätt att träna. Vi har roligt tillsammans, får specialkomponerade träningspass utifrån vad vi tycker verkar roligt och vill prova på. Vi trivs på Inpuls som har en bra stab med olika tränare/ledare och et flexibelt sätt att anpassa träningen så den passar oss”

Swedbank
" Vi är många avdelningar ett av skälen är att få en gemenskap och lära känna varandra. När vi tränar ihop får vi en härlig känsla och känner oss inte lika stressade. Vi har ett stillasittande jobb därför är det viktigt att kroppen får röra på sig för att må bra”

Tieto
” Vi har valt att träna på Inpuls för att de har en fantastisk anläggning och grymma instruktörer. De är duktiga på att anpassa våra pass utifrån vad som passar vår personal och hitta rätt nivå för att det ska vara både kul och motiverande att träna.  Anläggningen är unik men det är personalen som inspirerar oss att träna och hålla i gång.”

Tieto ftg