BOXEN

En140 m2 fullt utrustad yta endast för Functional Fitness med de senaste redskapen från Kraftmark. Letar du efter en träningsform som är effektiv och rolig och gör dig mer stark och uthållig i ditt vanliga liv? Välkommen till BOXEN.

Många som fastnar för Functional Fitness gör det pga den härliga stämningen i BOXEN. Vi tränar i små grupper (12-16 personer) för att coacherna skall kunna hjälpa till med teknik och utförande och du lär snabbt känna andra tränande, tillsammans pushar ni varandra. Vi utmanar dig på din nivå, men ser till att ha riktigt roligt under tiden.

Vår kropp är designad för att klara av en mängd olika rörelser. Stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa är helt naturliga rörelsemönster som ligger till grund för träningspassen i BOXEN. Vi vill att du blir starkare än vad ditt vardagsliv kräver av dig. Att bära matkassar, skotta snö eller springa efter bussen ska kännas lätt. När du tränar Functional Fitness i BOXEN på Inpuls blir du helt enkelt en bättre version av dig själv.

Passen varieras med tid och olika övningar: tunga lyft, lätta lyft, kroppsviktsövningar, många eller få antal repetitioner, löpning, rodd, hopp, m.m.

Ett pass i Functional Fitness kallas WOD – Workout Of the Day. Passen ser olika ut dag för dag för att du ska få så mycket variation som möjligt i din träning. Du kommer att hitta dagens WOD på BOXENS facebooksida:
BOXENinpuls


Vi har ett starkt och inspirerande team till ditt förfogande. We proudly present for you: Alina, Petter, Fredrik, ViKtor, Frida M, Anna I, Mattias och Alexander.