I dag har vi fotat nya bilder till Inpuls hemsida. Gjorde en liten mini-konsultation och muskeltester på Anna under tiden eftersom vi ska träna några pass. Den nya behandlingsbänken har kommit och var mycket finare än på bilden. Nu börjar alla pusselbitar falla på plats i vårat fina PT-rum. Älskar att vara där. Så bra energi.

Efter fotograferingen var färdig så började jag värma upp inför mitt styrkepass. Första veckan på det nya träningsupplägget och i dag blev det teknikträning i marklyft. Min favoritövning, ingen som slår den!

Först hjälpte Tobias mig med att kolla tekniken. Fick så bra kontakt med bröstryggen, som jag har jobbat med under 1 års tid. Gick sen ner i gymmet och körde med lätt vikt och endast fokus på tekniken. Det var så kul! Varje reps kändes! Längtar redan till nästa vecka!

Vad är din favoritövning? :)

Lyft Teknik

Marklyft TeknikHär nedan är när en PT-klient fick maxtesta i marklyft.

Karin 3