Hälsopaketet

Starta det nya året med ett Hälsopaket! Perfekt som julklapp till dig själv eller någon du tycker om. Startdatum 2 eller 9 januari 2017.

Pris: 1495:- . Sista betalning/anmälningsdag 31 december.

Detta ingår:
Personligt kostprogram
Personligt träningsprogram för gymträning på Inpuls
2 träffar med PT Sofia
21 dagar provperiod med Kangen vatten
Kroppsscanning vid tre tillfällen

Kostprogrammet är baserat på dina mål, det handlar om att äta rätt sorts näring för att må bra, vara i balans. Du följer kostprogrammet under januari och eftersom det inte är en diet utan mer en livsstil så kan du fortsätta hur länge du vill.

 Kroppsscanning är en typ av våg som mäter olika värden, tex fett % muskelmassa, metabolisk ålder, vätska mm

Vatten är källan till liv och våra kroppar består av 70 % vatten. Vår fantastiska natur har producerat "mirakel vatten" på flera platser i världen. De som bor i dessa områden lever långa och hälsosamma liv. Fördelarna med dessa vatten är att det är rent, har alkaliskt pH-värde (vilket motverkar försurning), är antioxidant rikt och har en annorlunda struktur som kallas hexagonal. Ett hexagonalt vatten återfuktar (hydrerar) kroppen på ett mer effektivt sätt än något annat vatten. Dessutom blir näringsupptaget bättre på grund av molekyl strukturen, vilket gynnar återhämtningen efter träning.

Därför har jag börjat dricka Kangen vatten! Tänk att ha möjligheten att dricka samma vatten som människorna i Okinawa. På japanska betyder Kangen "Return to the origin". Vill du göra detsamma?

 

För mer info kontakta Sofia Henriksson: sofia@inpuls.nu

Anmälan samt betalning gör du i receptionen på Inpuls, Bibblo

15123322_1197301163668234_1683110110130771734_o (1)